Message:

Remove ads from this guestbook - starting at just EUR2,50
06:04 19-06-2017
Remzie
Selam alejkum Allahu ju shperblefte
23:55 30-11-2014
Erxhan Muharremi
Esselam Alejkum.All-llahu ju ndihmofte.
15:34 28-07-2014
Orhan
Selamu Alejkum.
I keni dy pjeset e Sunenit te Ebu Davudit dhe sa kushtojne?
22:19 01-07-2013
Rizvan
o muta me xhiz o dera te dreqit te nanes
22:12 01-07-2013
seuda
hajt mo ma hajni mutin krejt ktu ne ket face o muta te derit o te poshter
22:07 01-07-2013
Dritan
a keni libra qe mund ti lexojme prej ne internet
09:01 11-04-2013
Dritani
A posedoni libra elektronike?
20:29 15-11-2010
Rizvan
Selamu alejkum ju lutem te me pergjigjeni a e posedoni librin "Etika e religjioneve" per klasat e pesta nga autori Naser Ramadani falemenderit per mirkuptimin Allahu ju shperbleft?
06:56 10-10-2010
burbuqe
Eselamu Alejkum we Rahmetullah I hope to have this book brother and sister
15:31 02-08-2010
seuda
salams,
May Allah be pleased of the work that you do. By information of a friend I have heard about your website and books!
Can you do a form of this page on English, in that way we all can understand the web page.

All-llah will help you inchaAllah.
00:44 02-07-2010
webmaster
Ketu e keni linkun e VEPRES Nr. 95

http://www.furkan.com.mk/VEPRA%2095.pdf
21:02 01-07-2010
isa
a muj me dit ku asht albumi se po me vun ni foto e revistes vepra te numrit 95 ne janar te 2009
09:21 05-03-2010
webmaster
Alejkum selam
umm amer, ne lidhje me shtypjen dhe botimin e librave mund te na shkruani ne furkan@furkan.com.mk
23:47 04-03-2010
umm amer
selam alejkum, ein mund mich tregon dikush sa kushton nje botim i libri nje te vogel, Allahu ju nderoft